Miljan Nojič

V prvem mesecu po operaciji zunanjega meniskusa desnega kolena sem obiskoval fizioterapijo, kjer sem izvajal vaje za razgibavanje, elektrostimulacijo in magnetne terapije.

V Centru za zdravje Fontana sem nato opravil testiranje, ki je pokazalo okoli 80% razliko v mišični moči med zdravo in poškodovano nogo. Pod nadzorom osebnega trenerja Uroša Jelena sem začel izvajati individualne treninge in po treh mescih trdega dela je bil napredek že dobro viden.

Ponovno testiranje v Fontani je pokazalo bistveno izboljšanje – razlika v mišični moči obeh nog se je zmanjšala na 18 %. Kmalu sem začel trenirati dvakrat tedensko po eno uro. Občutek za ples se mi je hitro povrnil, s čimer sem preprečil kakršno koli nazadovanje.

S celotnim procesom zdravljenja, ki je potekalo v okviru Arthrona, sem izredno zadovoljen. Ekipa z dr. Pilihom na čelu je bila zelo dovzetna in se mi je v celoti posvetila. Lahko rečem, da je počutje po poškodbi takšno, kot je bilo pred njo, torej izvrstno. Danes ne čutim več nobenih posledic. Zelo sem vesel, da se je koleno saniralo, kot sem si želel in da lahko nemoteno treniram.