Daniel Vujasinovič

S košarko sem se začel ukvarjati že v osnovni šoli, kasneje pa sem bil član kadetske in mladinske reprezentance Slovenije. V članskih vrstah sem igral za KK Hopsi Polzela. Pri 17 tih letih se mi je ob poškodbi kolena »ustavil« svet.

Dr. Iztok Pilih mi je že med prvim obiskom natančno predstavil potek operacije in rehabilitacije in mi vlil novo upanje, tako, da sem se z novim pričakovanjem odločil za rehabilitacijo v okviru Arthrona.

Prvi dnevi so bili zelo stresni, dolgi in negotovi, toda spodbude, ki sem jih bil deležen od celotne Arthronove ekipe, so mi postopoma vlile upanje, da se bo moja športna pot nadaljevala.

Dr. Iztok Pilih je navezal stik z mojim klubom in mojim trenerjem, kar mi je bilo zelo pomembno. Po približno devetih mesecih sem ponovno začel trenirati.

Zdaj sem igralec članske ekipe KK Hopsi Polzela v prvi slovenski ligi. Smeh in športne sanje so se ponovno vrnile. Od vrnitve na igrišče mineva eno leto in razen tu in tam prisotnega strahu nimam nobenih težav.

Oblak vsebin:

Dosežki športnikov Koleno Komolec Mišice Naši pacienti Operacija Poškodbe Preventiva Rehabilitacija Rokomet Zdravljenje Šport