Anže Rebič

Razočaran nad potekom zdravljenja poškodovanega kolena, sem se obrnil na Zavod za sklepne in športne poškodbe Arthron. Dr. Iztok Pilih je že iz priloženih izvidov razbral, za kakšno poškodbo gre in postavil očitno diagnozo, ki je pri nekem drugem kirurgu žal nisem dobil.

V Arthronu so mi operirali sprednjo križno vez (vzeli so mi prednjo tretjino pogačične vezi), ki je bila zamenjana že drugič, vendar prvič pri Arthronu, hkrati pa so mi operirali tudi notranji meniskus. Dr. Pilih mi je natančno razložil, kakšne so možnosti popolne sanacije poškodbe in mi zagotovil, da mi bo odkrito povedal, če bo nasprotoval moji vrnitvi na igrišče.

Nekaj tednov po operaciji sem začel s fiziotrapijami in z za to obdobje primernimi vajami. Po treh mesecih sem zdravljenje nadaljeval v Termah Zreče in po štirih mesecih počasi začel s specifičnimi vajami za rokomet in z intenzivnimi vajami za večanje moči mišic.

Rad bi pohvalil odnos in izvrstno komunikacijo z vsemi člani Arthronove ekipe, saj so mi bili ves čas na razpolago. Ko sem deseti dan po operacije imel probleme s prebavili, so nemudoma ukrepali in mi pomagali po najboljših močeh.

6. 3. 2009 je od operacije minilo 6 mesecev in počasi se vračam v normalen proces treninga. Za enkrat je koleno v dobrem stanju, saj ne čutim nobenih posebni bolečin.